ΚΟΣΜΟΣ

Μια Υπέροχη Πρωτοβουλία: Αεροπορική εταιρεία προσέλαβε συνοδό εδάφους με σύνδρομο Down

Μια Πρωτοβουλία που Χειροκροτήθηκε Ευρέως

Η αεροπορική εταιρεία Virgin Australia έκανε ένα σημαντικό βήμα προς την πραγματική συμπερίληψη προσλαμβάνοντας τη νεαρή Alle Sayers, μια συνοδό εδάφους με σύνδρομο Down. Η κίνηση αυτή χειροκροτήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναδεικνύοντας τη σημασία της ισότητας στους χώρους εργασίας.

Η Alle Sayers Προσλαμβάνεται Μόνιμα

Η Alle Sayers έγινε μέλος του προσωπικού της εταιρείας τον περασμένο Μάιο, αρχικά δοκιμαστικά. Ωστόσο, η απόδοσή της ήταν τόσο καλή που σύντομα προσελήφθη μόνιμα με μερική απασχόληση. Η Alle εργάζεται στο γραφείο εξυπηρέτησης πελατών στη Μελβούρνη, εκτελώντας όλα τα καθήκοντα ενός συνοδού εδάφους με επιτυχία.

Εμπνέοντας και Άλλες Εταιρείες

Η Alle Sayers πρόσφατα εκπροσώπησε την Virgin Australia στο παγκόσμιο συνέδριο για το σύνδρομο Down στο Brisbane της Αυστραλίας. Εκεί, μοιράστηκε τις εμπειρίες της, ενθαρρύνοντας άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Virgin Australia. Το προσωπικό της παράδειγμα μπορεί να εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους με σύνδρομο Down να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας.

Θετικά Σχόλια στα Κοινωνικά Δίκτυα

Η είδηση της πρόσληψης της Alle δημοσιεύτηκε στο LinkedIn και αναπαράχθηκε στο Facebook. Οι φωτογραφίες της Alle με τη στολή της αεροπορικής εταιρείας συγκέντρωσαν αποθεωτικά σχόλια από χρήστες, οι οποίοι ανέφεραν ότι όλοι δικαιούνται μια ευκαιρία. Αυτή η εξέλιξη αποτελεί σημαντικό βήμα για την ισότητα και την ανθρωπότητα.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk