ΕΛΛΑΔΑ

Μαφιόζικη Εκτέλεση στο Ψυχικό: Το Παρελθόν του Θύματος στη Μύκονο

Μαφιόζικη Εκτέλεση στο Ψυχικό

Η πρόσφατη δολοφονία στο Ψυχικό έχει προκαλέσει σοκ και απορίες. Το θύμα, ένας 54χρονος μηχανικός, δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ βρισκόταν στο εταιρικό του αυτοκίνητο. Οι αρχές ερευνούν το παρελθόν του στη Μύκονο και τις επιθέσεις που είχε δεχτεί τόσο εκεί όσο και στην Αθήνα.

Η Εκτέλεση

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο ένοπλος που επέβαινε σε μηχανή άνοιξε πυρ πριν τις 8:30 το πρωί. Οι πυροβολισμοί ήταν συνεχείς, με τον δράστη να πυροβολεί 10-15 φορές και να σταματά για λίγα δευτερόλεπτα πριν επαναλάβει. Το θύμα, πατέρας δύο παιδιών και τοπογράφος μηχανικός, βρισκόταν στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης όταν δέχθηκε την επίθεση. Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας περισυνέλεξαν τουλάχιστον 15 κάλυκες.

Εν τω μεταξύ, κάμερα ασφαλείας από παρακείμενο κτήριο κατέγραψε στις 08:23 το ηχητικό ντοκουμέντο της μαφιόζικης εκτέλεσης.

Αρχικά ακούγονται 16 πυροβολισμοί και μετά από μια μικρή παύση, άλλοι τέσσερις που παραπέμπουν στις χαριστικές βολές.

Παλαιότερες Επιθέσεις

Οι αρχές ερευνούν το παρελθόν του θύματος, καθώς είχε δεχτεί επιθέσεις στη Μύκονο και ξυλοδαρμό από αγνώστους στην Αθήνα. Οι επιθέσεις αυτές ενδεχομένως να συνδέονται με την πρόσφατη εκτέλεση.

Ερωτήματα και Ενδείξεις

Ορισμένα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Εξετάζεται αν ο στόχος ήταν ο ίδιος ο 54χρονος μηχανικός ή αν επρόκειτο για λάθος του εκτελεστή. Το όχημα στο οποίο επέβαινε ήταν εταιρικό, γεγονός που περιπλέκει την έρευνα. Η αστυνομία απομάκρυνε το μαύρο BMW στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο μηχανικός, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη σορό του.

Συμπέρασμα

Η μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό έχει φέρει στο φως το ταραχώδες παρελθόν του θύματος στη Μύκονο και την Αθήνα. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες με στόχο να διαλευκάνουν την υπόθεση και να εντοπίσουν τον δράστη.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk