LIFESTYLE

Ματίνα Παγώνη για Αθηνά Οικονομάκου: Όταν έχεις παιδιά, πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις κινήσεις σου

Η Σημασία της Προσοχής στην Γονεϊκότητα

Η μάτινα παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, έχει αναφέρει τη σπουδαιότητα της προσοχής στις κινήσεις του γονέα, ιδίως όταν υπάρχουν παιδιά. Όπως πολλές φορές έχουμε ακούσει, η γονεϊκότητα απαιτεί αυξημένη προσοχή και υπεύθυνες αποφάσεις, καθώς οι γονείς πρέπει να είναι έτοιμοι να συζητούν και να διδάσκουν τα παιδιά τους σχετικά με τις σχέσεις και την αγάπη.

Η Σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

Στην εκπομπή «Πρωινό», η Μάτίνα Παγώνη μοιράστηκε τις σκέψεις της για τη σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου με τον ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα, Μπρούνο Τσερέλα.

Ειδικότερα, ανέφερε: «Εγώ είμαι φίλη με τη μητέρα του Φίλιππου και με την οικογένεια. Όταν έχεις παιδιά, πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στις κινήσεις σου. Καλά έκανε και ερωτεύτηκε και να κάνει και μια δεύτερη οικογένεια, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τέτοιο. Εγώ αναφέρομαι στη δημοσιότητα».

Η Φιλία Μεταξύ Μάτινας Παγώνη και της Οικογένειας Μιχόπουλου

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είναι επίσης καλή φίλη με την οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου, του πρώην συζύγου της Αθηνάς. Αυτή η φιλία προσθέτει έναν επιπλέον διάσταση στην όλη συζήτηση γύρω από την ιδιωτική ζωή της instagrammer και τη νέα της σχέση.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk