LIFESTYLE

Μαριάννα Τουμασάτου: Έκκληση για Αίμα για τον Πατέρα της

Η Μαριάννα Τουμασάτου Ζητά Βοήθεια

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου ζει δύσκολες στιγμές, καθώς ο πατέρας της, Γεράσιμος Τουμασάτος, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί την κατάσταση με το κοινό της, μέσω των social media, αναζητώντας βοήθεια για τον πατέρα της.

Η Έκκλησή της μέσω Social Media

Η Μαριάννα Τουμασάτου, που μέχρι τώρα κρατούσε την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έκανε ανάρτηση στα Instagram Stories της, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να εξασφαλίσει τον απαραίτητο αριθμό αιμοδοτών για τον πατέρα της. Στην ανάρτησή της αναφέρει: «Θερμή παράκληση για αίμα ομάδας Α θετικό ή 0 θετικό στο Νοσοκομείο Σωτηρία στο όνομα Γεράσιμος Τουμασάτος του Γρηγορίου. Σας ευχαριστώ!».

Η Ανταπόκριση του Κοινού

Η κίνηση αυτή της Μαριάννας Τουμασάτου προκάλεσε συγκίνηση και ευαισθητοποίηση στους ακολούθους της, οι οποίοι άρχισαν να δείχνουν τη στήριξη τους τόσο με μηνύματα, όσο και με πράξεις, πηγαίνοντας στο νοσοκομείο για αιμοδοσία. Η ομάδα αίματος Α θετικό και 0 θετικό είναι ιδιαίτερα σημαντική, και η ανταπόκριση του κοινού σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου πριν μερικούς μήνες, η Μαριάννα Τουμασάτου είχε προχωρήσει σε μια συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της, τον οποίο χαρακτήρισε «αγωνιστή».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk