LIFESTYLE

Μαρία Μπακοδήμου: Η Φωτογραφία που Ανέβασε και τα Σχόλια που Δέχτηκε για τα Φίλτρα

Η Ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου στο Instagram

Μια πρόσφατη φωτογραφία της Μαρίας Μπακοδήμου στο Instagram προκάλεσε πληθώρα σχολίων από τους ακολούθους της. Στο στιγμιότυπο, η 59χρονη παρουσιάστρια ποζάρει με φόντο τη θάλασσα. Όμως, αυτό που τράβηξε την προσοχή ήταν η υπερβολική χρήση φίλτρων στη φωτογραφία.

Τα Σχόλια των Ακολούθων

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις. Παρά τα θετικά σχόλια που έλαβε, πολλοί ακόλουθοι εξέφρασαν την άποψή τους για την υπερβολική χρήση φίλτρων. «Το φίλτρο σας είναι ένα μαγικό φίλτρο που ομορφαίνει!! το θέλουμε! εγώ το ζήτησα ευγενικά, εε;», σχολίασε ένας λογαριασμός. «Αγνώριστη!!! Μια άλλη…”Συγνώμη κυρία μου, ποια είστε;”», σημείωσε ένας άλλος. Ένα άλλο άτομο σημείωσε: «Όχι τόσα φίλτρα!».

Οι Θετικές Αντιδράσεις

Αντιθέτως, ορισμένοι διαδικτυακοί φίλοι της επιδοκίμασαν τη Μαρία Μπακοδήμου και εξέφρασαν τον θαυμασμό τους. «Απίστευτη, σαν μικρό κοριτσάκι δείχνετε εδώ», «Έλεος….. σχολική φώτο.. τι κάνουν τα φίλτρα», ήταν μερικά από τα θετικά σχόλια κάτω από την ανάρτησή της.

Η Δημόσια Αντίδραση

Η φωτογραφία αυτή της Μαρίας Μπακοδήμου ανοίγει τη συζήτηση για τη χρήση φίλτρων στα κοινωνικά δίκτυα και πώς αυτά επηρεάζουν την εικόνα που προβάλλουμε στους ακολούθους μας. Η δημόσια αντίδραση δείχνει ότι ενώ τα φίλτρα μπορούν να προσθέσουν μια μαγική πινελιά στις φωτογραφίες μας, η υπερβολική χρήση μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις και να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk