LIFESTYLE

Μαρία Αντωνά: Η Γνωριμία της με τον Γιώργο Λιάγκα πριν από 7 Χρόνια

Η Συνέντευξη της Μαρίας Αντωνά στο Περιοδικό ΟΚ!

Η Μαρία Αντωνά παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη. Στη διάρκεια της συνέντευξης, η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για διάφορες πτυχές της καριέρας και της ζωής της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη γνωριμία της με τον Γιώργο Λιάγκα πριν από επτά χρόνια.

Η Γνωριμία με τον Γιώργο Λιάγκα

Η Μαρία αποκάλυψε ότι γνώρισε τον Γιώργο Λιάγκα πριν από επτά χρόνια, όταν είχε κάνει δοκιμαστικό για την εκπομπή του «Late Night» που παρουσίαζε τότε στον ANT1. Η δοκιμαστική αυτή ευκαιρία της δόθηκε μετά από πρόταση του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Ωστόσο, τελικά δεν επιλέχθηκε και τη θέση πήρε η Νικολέττα Ράλλη.

Εντυπώσεις από το Δοκιμαστικό

Η Μαρία μοιράστηκε τις εντυπώσεις της από το δοκιμαστικό, αναφέροντας ότι ήταν πολύ σύντομο και γρήγορο. «Ήταν πολύ γρήγορος στο λόγο του. Το δοκιμαστικό εκείνο δεν πρέπει να είχε κρατήσει πάνω από δύο λεπτά. Κι εγώ έλεγα ‘τι έγινε; αυτό ήταν; τελειώσαμε;’.»

Τι Πήγε Λάθος

Η Μαρία θυμήθηκε ότι κατά τη διάρκεια του δοκιμαστικού, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε κάτι για τον κ. Κικίλια, και εκείνη δεν ήξερε ποιος ήταν. «Κάποια στιγμή είχε ρωτήσει κάτι για τον κ. Κικίλια και εγώ είχα πει ‘ποιος είναι ο κ. Κικίλιας;’. Δεν τον ήξερα, ήμουν ένα κορίτσι που ερχόταν από το MAD TV. Και εκείνος τότε μου είπε: ‘ευχαριστούμε πολύ, καλή συνέχεια’.»

Η Μαρία ανέφερε ότι έχει πει αυτή την ιστορία στον Γιώργο Λιάγκα, και ότι θα ήταν διασκεδαστικό να την είχαν σε demo για να γελάσουν. Η συνέντευξη της Μαρίας Αντωνά στο περιοδικό ΟΚ! προσφέρει μια ενδιαφέρουσα ματιά στις εμπειρίες και τις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα της.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk