LIFESTYLE

Μία Σπάνια Φωτογραφία: Η Τζένη Καρέζη, ο Αλέν Ντελόν, και ο Λουκίνο Βισκόντι

Η Ανακάλυψη της Φωτογραφίας

Μία σπάνια φωτογραφία από το χρονοντούλαπο της ιστορίας, είχε αναρτήσει ο Νίκος Μαστοράκης το 2014. Στην εικόνα, η αξέχαστη Τζένη Καρέζη, ο Αλέν Ντελόν, και ο Λουκίνο Βισκόντι βρίσκονται σε ένα εστιατόριο πλοίου. Αυτή η φωτογραφία, που αναρτήθηκε στη σελίδα του στο Facebook , συνοδεύτηκε από ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον κείμενο.

Η Σκηνή του Φλερτ

Ο Μαστοράκης έγραψε: «Επειδή ξέρω ότι με κάτι τέτοιες φωτογραφίες, φτιάχνεστε: την έβγαλα στο εστιατόριο πλοίου, όταν η Τζένουλα φλέρταριζε τον Αλαίν, και ο Λουκίνο παρατηρούσε διακριτικά. Λίγο πιο κει στη φωτο (δεν φαίνεται) ήταν η Ρόμυ, πολύ τσατισμένη από το φλερτ του Αλαίν στη Τζένουλα». Αυτή η σκηνή δίνει μια γεύση από τη ζωή των διάσημων προσωπικοτήτων και τις αλληλεπιδράσεις τους.

Οι Πρωταγωνιστές

Η φωτογραφία περιλαμβάνει τρεις μεγάλες προσωπικότητες του κινηματογράφου: την Τζένη Καρέζη, τον Αλέν Ντελόν, και τον Λουκίνο Βισκόντι. Η Τζένη Καρέζη ήταν μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς της Ελλάδας, γνωστή για το ταλέντο και τη γοητεία της. Ο Αλέν Ντελόν, ένας από τους πιο εμβληματικούς Γάλλους ηθοποιούς, και ο διάσημος Ιταλός σκηνοθέτης Λουκίνο Βισκόντι, γνωστός για την αισθητική του σινεμά, συμπληρώνουν το σκηνικό.

Αυτή η φωτογραφία, αν και απλή, φέρνει στο φως μια μοναδική στιγμή στην ιστορία του κινηματογράφου και μας δίνει την ευκαιρία να δούμε τις αλληλεπιδράσεις ανάμεσα σε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της εποχής τους.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk