LIFESTYLE

Μάρκος Σεφερλής: Με έχει αλλάξει ο ερχομός του γιου μου, με έχει κάνει να βλέπω διαφορετικά τον κόσμο

Η Εμφάνιση στην Εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής ήταν καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου 6 Ιουλίου στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του αλλά και την Ελλάδα.

Ο δημοφιλής κωμικός είπε μεταξύ άλλων: «Επέλεξα για πολλούς λόγους τον καραγκιόζη που είναι ένας λαϊκός ήρωας. Δεν κάνω κηρύγματα όπως κάποιοι άλλοι που κάνουν σάτιρα. Δεν βγαίνω να κάνω τον έξυπνο, δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω τίποτα, όλα είναι λόγια ψυχής. Με έχει αλλάξει ο ερχομός του γιου μου, με έχει κάνει να βλέπω διαφορετικά τον κόσμο»

Η Αγάπη από τους Έλληνες

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου τον ρώτησε αν έχει σκεφτεί ποτέ να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε: “Όχι, δεν το έχω σκεφτεί, γιατί χαίρομαι που γεννήθηκα και δημιουργώ στην Ελλάδα και που ο κόσμος που ζει στην Ελλάδα έρχεται και απολαμβάνει αυτό που κάνω. Έχω πάρει τόση πολλή αγάπη από τον κόσμο που δεν μου έλειψε το κάτι παραπάνω να πω ‘πω πω να ήμουν στο εξωτερικό’.” Η δήλωση αυτή υπογράμμισε τη βαθιά εκτίμηση του ηθοποιού για την υποστήριξη των Ελλήνων.

Η Συνεργασία με τη Σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά

Αμέσως μετά, ο ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με τη σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά, λέγοντας: “Με την σύζυγό μου δεν είμαστε στο ίδιο καμαρίνι, είμαστε συνάδελφοι. Η Έλενα θέλει τον χώρο της, να βαφτεί, να ακούσει μουσική. Βγαίνοντας στην σκηνή περνάω από το καμαρίνι της Έλενας. Βγαίνει, μου δίνει ένα φιλί και μετά βγαίνω. Κάνω παρατηρήσεις σε όλους τους ηθοποιούς μεταξύ αυτών και στην Έλενα. Δεν αλλάζει κάτι. Μου λέει πως είμαι πιο αυστηρός μαζί της αλλά έχω πιο πολλές απαιτήσεις από εκείνη.”

«Δεν κάνω κηρύγματα,όλα είναι λόγια ψυχής»

Και συνέχισε αναφορικά με τα πρόσωπα που σατιρίζει: Δεν με νοιάζει αν ακούσω κάποιο αρνητικό σχόλιο γιατί δεν κάνω κάτι κακό. Κάνω αναπαράσταση της πραγματικότητας, αυτό είναι και το θέατρο. Δεν επινοώ τις φιγούρες που ενσαρκώνω, τις βλέπω. Θα «ακούσουμε» Κασσελάκη δεν θα δούμε. Δεν εξαρτώμαι από καμία κυβέρνηση τόσα χρόνια ή πολιτικούς. Κάνω αναφορές για όλους. Τον Κασσελάκη δεν θα τον κάνω, γιατί δεν έχω κάποιον λόγο να τον κάνω, τα έχει κάνει όλα μόνος του, δεν ξέρεις από πού να τον πιάσεις. Κάνω και τον Καραγκιόζη που μού τον ζήτησαν και κάνω ένα πολύ συγκινητικό μονόλογο με το Κολλητήρι που εστιάζει στην κοινωνικοπολιτική κατάσταση και στη σχέση του γονιού με το παιδί. Επέλεξα για πολλούς λόγους τον καραγκιόζη που είναι ένας λαϊκός ήρωας. Δεν κάνω κηρύγματα όπως κάποιοι άλλοι που κάνουν σάτιρα. Δεν βγαίνω να κάνω τον έξυπνο, δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω τίποτα, όλα είναι λόγια ψυχής. Με έχει αλλάξει ο ερχομός του γιου μου, με έχει κάνει να βλέπω διαφορετικά τον κόσμο».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk