LIFESTYLE

Μάριος Αθανασίου: Σε σοκ όντας μάρτυρας σε περιστατικό βιασμού

Ένα Δραματικό Περιστατικό στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο γνωστός ηθοποιός Μάριος Αθανασίου βίωσε πρόσφατα ένα πολύ δύσκολο περιστατικό στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο ηθοποιός έγινε μάρτυρας μιας τραγικής κατάστασης όταν μία νεαρή γυναίκα έπεσε θύμα βιασμού. Η σοκαριστική εμπειρία τον οδήγησε να μοιραστεί την ιστορία στα social media, τράβοντας την προσοχή και την αγανάκτηση του κοινού.

Η Υποστήριξη της Κοινωνίας και η Αντίδραση της Αστυνομίας

Ο Μάριος Αθανασίου περιέγραψε την κατάσταση ως αδιανόητη, με την κοπέλα να βρίσκεται γυμνή σε ένα κεντρικό σημείο στη λεωφόρο, ενώ οι περαστικοί και η αστυνομία προσπαθούσαν να βοηθήσουν. Εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την έλλειψη μέτρων από την πλευρά της αστυνομίας ώστε να προστατευτεί η νεαρή γυναίκα. «Πώς είναι δυνατόν να μην έχει ληφθεί υπόψη η προφύλαξη της κοπέλας και να βρίσκεται γυμνή στο δρόμο;», διερωτήθηκε ο ηθοποιός.

Η Ανάγκη Αυστηροποίησης των Νόμων

Στο μήνυμά του, ο Μάριος Αθανασίου τόνισε επίσης την ανάγκη αυστηροποίησης των νόμων για τέτοιου είδους εγκλήματα. Εξέφρασε την πεποίθηση ότι εάν είχε καταγράψει βίντεο από το περιστατικό, η κατάσταση θα ήταν ακόμη πιο σοβαρή. «Αυτό που έγινε μου διέλυσε τον εγκέφαλο», τόνισε, ζητώντας άμεση δράση για την πρόληψη παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον.

«Αν είχα τραβήξει βίντεο που για ευνόητους λόγους δεν το έκανα θα μιλάγαμε για άλλα πράγματα αυτή τη στιγμή».

«Με αφορμή αυτά τα περιστατικά θα μιλήσουμε ξανά για την αυστηροποίηση των νόμων. Δεν περνάει από το χέρι μου, αυτό θα το κάνουμε όλοι μαζί. Ο βιασμός και η κακοποίηση και των ανηλίκων πρέπει να είναι η αυστηρότερη ποινή που μπορεί να υπάρχει σε αυτή τη χώρα.

Και να μην πηγαίνει – γιατί αυτό είναι το καθεστώς – αν κριθείς ένοχος με την ελαφρότερη ποινή που ισχύει στον ποινικό κώδικα», είπε ο ηθοποιός.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk