LIFESTYLE

Ο κούκλος γιος της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου έγινε 17 ετών

Ο Μάξιμος Κωστόπουλος Στα 17 Του

Ο Μάξιμος Κωστόπουλος, ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, έγινε χθες 17 ετών. Το νεαρό αγόρι, που προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ και έχει ιδιωτικό προφίλ στο Instagram με μόλις τρεις αναρτήσεις, φαίνεται να μεγάλωσε όμορφα και να εξελίχθηκε σε έναν γοητευτικό νεαρό.

Οι Ευχές της Αμαλίας Κωστοπούλου

Η μεγάλη αδελφή του, Αμαλία Κωστοπούλου, δεν έχασε την ευκαιρία να γιορτάσει τα γενέθλια του αδελφού της με ιδιαίτερες αναρτήσεις στο Instagram. Αρχικά δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παιδική ηλικία του Μάξιμου, γράφοντας «Χρόνια πολλά στον πιο γλυκό μικρό αδελφό του κόσμου». Στη συνέχεια, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την κοινή τους έξοδο για τα γενέθλια του Μάξιμου, προσθέτοντας το μήνυμα «Σε αγαπώ από εδώ ως το φεγγάρι. Ας μου εξηγήσει κάποιος πως έγινε ξαφνικά 17».

Η Ιδιωτική Ζωή του Μάξιμου

Παρά την επιθυμία του να παραμείνει μακριά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η ανάρτηση της Αμαλίας αποκάλυψε πόσο όμορφα έχει μεγαλώσει ο Μάξιμος. Ο ίδιος φαίνεται να προτιμά να κρατά τη ζωή του ιδιωτική, αποφεύγοντας την έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που τον κάνει ακόμη πιο γοητευτικό.

Δες παρακάτω τις αναρτήσεις της Αμαλίας Κωστοπούλου και ανακάλυψε πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο Μάξιμος Κωστόπουλος.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk