LIFESTYLE

Ο Ηθοποιός Μάικ Χέσλιν του Special Ops: Lioness Έφυγε από τη Ζωή μόλις 30 ετών

Απώλεια στο Χώρο της Τηλεόρασης

Ο ηθοποιός Μάικ Χέσλιν, γνωστός για τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «Special Ops: Lioness», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών. Ο Χέσλιν υπέστη καρδιακό επεισόδιο και εισήχθη στο νοσοκομείο όπου παρέμεινε για μια εβδομάδα πριν πεθάνει στις 2 Ιουλίου.

Η Καριέρα του Μάικλ Χέσλιν

Ο Μάικλ Χέσλιν ήταν γνωστός για τον ρόλο του ως Polo στη σειρά «Special Ops: Lioness», δημιουργία του Τέιλορ Σέρινταν. Έπαιξε σε δύο επεισόδια της πρώτης σεζόν το 2023. Η σειρά αυτή, η οποία περιλάμβανε επίσης τους γνωστούς ηθοποιούς Zoe Saldana και Nicole Kidman, ήταν μια από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του.

Άλλες Εμφανίσεις και Συμμετοχές

Πριν από το «Special Ops: Lioness», ο Χέσλιν συμμετείχε στην ταινία Lifetime «The Holiday Proposal Plan» το περασμένο έτος και στο «The Influencers» το 2020. Επιπλέον, το 2016 εμφανίστηκε στη σειρά Paramount «Younger», στην οποία πρωταγωνιστεί η Hilary Duff. Οι συμμετοχές του αυτές ανέδειξαν το ταλέντο και το πάθος του για την υποκριτική.

Την είδηση ​​του θανάτου του ανακοίνωσε ο σύζυγός του, Νίκολας Τζέιμς Γουίλσον, ο οποίος ακούει στο όνομα Σκότι Ντιναμό στα social media.

Instagram will load in the frontend.

Instagram will load in the frontend.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk