LIFESTYLE

Λευτέρης Ελευθερίου για Πέτρο Φιλιππίδη: “Μακάρι να επιστρέψει. Πρέπει να υπάρχουν κι άλλες ευκαιρίες”

Η Συνέντευξη στο «Super Κατερίνα»

Ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην υποκριτική ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά τις κατηγορίες που έχει αντιμετωπίσει, μεταξύ άλλων, για κακοποίηση και απόπειρα βιασμού. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Ελευθερίου εξέφρασε την ελπίδα του να ξαναδεί τον Φιλιππίδη στο θέατρο.

Η Ελπίδα για Επιστροφή

«Μακάρι να επιστρέψει και να δουλέψει ξανά. Ήταν πολύ ταλαντούχος άνθρωπος» δήλωσε αρχικά ο Λευτέρης Ελευθερίου. Οι δηλώσεις του ηθοποιού προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις, καθώς οι κατηγορίες εναντίον του Φιλιππίδη είναι σοβαρές και έχουν απασχολήσει έντονα την κοινή γνώμη.

Η Αντίδραση του Κοινού

Οι απόψεις του κοινού για την πιθανή επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη στην υποκριτική είναι διχασμένες. Κάποιοι θεωρούν ότι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι αρκετά σοβαρές ώστε να μην του επιτραπεί να επιστρέψει στον χώρο, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ο ίδιος ο Φιλιππίδης δεν έχει κάνει δημόσια δήλωση για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες περί επιστροφής του.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου πρόσθεσε: «Εννοείται ότι μπορεί να αλλάξουν οι απόψεις μας και να ανακαλύψεις ότι μπορείς να κάνεις παρέα ή να συνεργαστείς με κάποιον άνθρωπο. Οι άνθρωποι αυτοί που κατηγορήθηκαν, είχαν πιο πολλά χρόνια από εμένα στο θέατρο. Δεν ξέρω αν είχα δίκιο ή άδικο, κοιτώ το συναίσθημά μου αν δυσκολεύομαι. Δεν είναι ότι είμαι εγώ σωστός».

Τέλος, ο ηθοποιός ανέφερε ότι είναι σημαντικό για εκείνον, να υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες για έναν άνθρωπο. «Θέλω για κάθε άνθρωπο να πηγαίνει και να σταδιοδρομεί και να έχει κι άλλες ευκαιρίες αν αισθανθεί ότι χάθηκαν. Πιστεύω ότι πάντα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι έχουμε κι άλλες ευκαιρίες στη ζωή μας γιατί οι άνθρωποι που είναι δημόσια πρόσωπα, την πληρώνουν περισσότερο γιατί είναι στα βλέμματα του κόσμου» δήλωσε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk