LIFESTYLE

Λίαμ Πέιν: Αποτελέσματα Νεκροψίας –  Από τι πέθανε

Τα Πρώτα Αποτελέσματα της Νεκροψίας

Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα της νεκροψίας του Λίαμ Πέιν έχουν ανακοινωθεί, προκαλώντας συγκίνηση και θλίψη στους θαυμαστές. Ο 31χρονος τραγουδιστής, πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, βρέθηκε νεκρός μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Αργεντινή. Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα, τα τραύματα στο κεφάλι του ήσαν συμβατά με μια πτώση από ύψος, και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι αυτά ήταν ικανά να οδηγήσουν στον θάνατό του.

Τα Αίτια του Θανάτου

Η νεκροψία αποκάλυψε ότι ο Λίαμ Πέιν υπέστη πολλαπλές κακώσεις και εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία, αποτέλεσμα της πτώσης. Οι ιατρικές εκθέσεις δείχνουν ότι τα τραύματα στο κεφάλι του ήταν αρκετά σοβαρά, υποδεικνύοντας ότι η κατάσταση του ήταν κρίσιμη. Οι λεπτομέρειες που διέρρευσαν δείχνουν ότι ήταν πιθανόν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση κατά τη στιγμή της πτώσης ή να είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Προσωπικές Πληροφορίες και Συνθήκες

Ο Λίαμ Πέιν βρισκόταν στο Μπουένος Άιρες για διακοπές με την Αμερικανίδα φίλη του, Κέιτ Κάσιντι, η οποία είχε επιστρέψει στις ΗΠΑ λίγες ημέρες νωρίτερα. Το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή στα τέλη Σεπτεμβρίου, φέρνοντας μαζί τους αναμνήσεις και στιγμιότυπα στα social media. Ωστόσο, οι συνθήκες του θανάτου του έχουν κατασταλεί από τις αρχές, με ουσίες που κατασχέθηκαν από το δωμάτιό του να υποδεικνύουν κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk