ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Προφυλακίστηκε ο 47χρονος γιατρός για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης [Βίντεο]

Ο 47χρονος γιατρός που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του στη Λάρισα προφυλακίστηκε μετά την οδήγησή του στον εισαγγελέα Κατερίνης.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου αρνείται κάθε κατηγορία που του απαγγέλλεται, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα από την παιδιατρική πραγματογνωμοσύνη που εξέτασε το παιδί. Η υπόθεση έγινε γνωστή μετά από καταγγελία περαστικού, ο οποίος είδε τον πατέρα να ασελγεί στην κόρη του μέσα στο αυτοκίνητο. Οι αρχές συνέλεξαν επίσης βιολογικό υλικό από το αυτοκίνητο για περαιτέρω εξέταση.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε λάβει καταγγελία για ύποπτη συμπεριφορά και ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος και η 4χρονη κόρη πέρασαν αρκετές ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του, όπου ασελγούσε στο παιδί. Επιπλέον, η μητέρα της κοπέλας κατήγγειλε επίσης τον κατηγορούμενο, ισχυριζόμενη ότι καθυστέρησε να επιστρέψει το παιδί στο σπίτι, όπου διαμένει μαζί της.

Η υπόθεση θα συνεχίσει να ερευνάται και να εξετάζεται από τις αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί η αλήθεια και να επιβληθούν οι ανάλογες ποινές, αν αποδειχθεί η ενοχή του κατηγορούμενου.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk