LIFESTYLE

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Έλενα Ακρίτα: «Ντροπή, ψέμα, κατινιά και μικροψυχία»

Η Έλενα Ακρίτα και οι Αντιδράσεις

Η Έλενα Ακρίτα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τις αναρτήσεις της στα social media σχετικά με τις ενδυματολογικές επιλογές της Κατερίνας Παναγοπούλου στο προεδρικό μέγαρο. Τα σχόλιά της δημιούργησαν έντονες αντιδράσεις, με πολλούς να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους.

Η Αντίδραση του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Ένας από αυτούς που αντέδρασαν δημόσια ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο Κωνσταντάρας δεν δίστασε να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του για τα σχόλια της Ακρίτα, χαρακτηρίζοντας τα ως «ντροπή, ψέμα, κατινιά και μικροψυχία». Σχολίασε επίσης ότι όταν η Ακρίτα έγραφε τηλενουβέλες, ήταν πολύ πιο ευφάνταστη.

Η Σημασία της Δημόσιας Κριτικής

Η αντιπαράθεση αυτή φέρνει στο προσκήνιο τη σημασία της δημόσιας κριτικής και των ορίων της. Ενώ η ελευθερία της έκφρασης είναι ζωτικής σημασίας, η συζήτηση για το πώς αυτή μπορεί να επηρεάζει την εικόνα και την ψυχολογία των ατόμων είναι εξίσου σημαντική. Οι αναρτήσεις της Ακρίτα και οι αντιδράσεις που προκάλεσαν θέτουν ερωτήματα για το πώς χρησιμοποιούμε τα social media και τη δύναμη των λόγων μας.

«Ντροπή, ψέμα, κατινιά και μικροψυχία. Όλα μαζί για τη βουλευτίνα/δημοσιογράφο προς μια εξαιρετική -σε όλα- συνάδελφό μας. Όταν έγραφε τηλενουβέλες ήταν πολύ πιο ευφάνταστη πάντως», ήταν το σκληρό σχόλιο που έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για την Έλενα Ακρίτα.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk