LIFESTYLE

Κώστας Σλούκας και Μαρία Δαρσινού: Οικογενειακές Βόλτες στο Παρίσι

Οικογενειακό Ταξίδι στο Παρίσι

Ο Κώστας Σλούκας και η Μαρία Δαρσινού αποφάσισαν να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί με την οικογένειά τους στο Παρίσι. Λίγο καιρό μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, ο μπασκετμπολίστας και η σύζυγός του έκαναν μια απόδραση στην «πόλη του φωτός». Ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος αυτή την περίοδο κάνει διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, δεν συμμετέχει στο προολυμπιακό τουρνουά με την εθνική Ελλάδος, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για μια οικογενειακή απόδραση.

Αναρτήσεις στο Instagram

Η Μαρία Δαρσινού μοιράστηκε τη χαρά της με τους φίλους και τους ακόλουθούς της στο Instagram. Το Σάββατο 6 Ιουλίου, δημοσίευσε ένα μικρό φωτογραφικό άλμπουμ από τις βόλτες τους στη γαλλική πρωτεύουσα. Η κόρη τους, Βαλέρια, πρωταγωνιστεί σε σχεδόν κάθε στιγμιότυπο, δείχνοντας τη χαρά της για το ταξίδι.

Ανακαλύπτοντας την «Πόλη του Φωτός»

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, η οικογένεια απόλαυσε βόλτες, γεύματα και επισκέψεις σε μουσεία. Η Μαρία Δαρσινού ανάρτησε στιγμές από τις περιηγήσεις τους στην «πόλη του φωτός», δείχνοντας πόσο όμορφα πέρασαν οι τρεις τους. Το Παρίσι είναι ιδανικός προορισμός για οικογενειακές στιγμές, προσφέροντας αξιοθέατα και εμπειρίες που μένουν αξέχαστες.

Η οικογενειακή αυτή απόδραση ήταν μια ευκαιρία για τον Κώστα Σλούκα και τη Μαρία Δαρσινού να απολαύσουν ποιοτικό χρόνο μαζί, μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις για την οικογένειά τους.

Instagram will load in the frontend.
==

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk