LIFESTYLE

Κώστας Αρζόγλου για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Τον λάτρευε τον γιο της, θα ήταν περήφανη που παντρεύτηκε»

Συνέντευξη με τον Κώστα Αρζόγλου

Στην εκπομπή Summer’s Cool παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Αρζόγλου το απόγευμα της Δευτέρας 22/7. Ο ηθοποιός μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον γάμο του γιου της, Γιάννη Παπαμιχαήλ, που έγινε τον προηγούμενο μήνα.

Αναμνήσεις από την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο Κώστας Αρζόγλου αναφέρθηκε με συγκίνηση στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, λέγοντας: «Το χέρι της Αλίκης Βουγιουκλάκη ήταν πάντα υγρό πριν ανέβουμε στη σκηνή. Μπορεί από το άγχος. Ήταν πολύ αστείο και έκανε σοβαρά πράγματα. Πολλές σταρ και σταράκια προσπάθησαν αλλά δεν είχαν αυτό το κάτι. Είχε μια διαίσθηση μεταφυσική σχεδόν».

Ο Γάμος του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Στη συνέντευξη, ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε και για τον γάμο του Γιάννη Παπαμιχαήλ, λέγοντας πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη θα ήταν περήφανη για τον γιο της. «Τον λάτρευε τον γιο της, θα ήταν περήφανη που παντρεύτηκε, και τότε που ήταν με τον Κώστα Σπυρόπουλο έκανε πλάκα κι έλεγε ‘τώρα έχω δυο γιους’».

Απώλειες στον Κόσμο του Θεάτρου

Ο Κώστας Αρζόγλου αναφέρθηκε και στις απώλειες που συγκλόνισαν τον κόσμο του θεάτρου τον περασμένο χρόνο. «Έχω στενοχωρηθεί με τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου και του Γιάννη Φέρτη. Δεν έχω πάει στις κηδείες όλων… δεν μπορώ να τους σβήσω από τις επαφές μου, γιατί είναι οι επαφές μου».

Η συνέντευξη του Κώστα Αρζόγλου ήταν γεμάτη συναισθήματα και αναμνήσεις, προσφέροντας μια μοναδική ματιά στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου και των ανθρώπων που το διαμόρφωσαν.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk