ΔΙΑΦΟΡΑ

Κύπρος: Θρήνος για τον 16χρονο που σκοτώθηκε στην άσφαλτο στη Λεμεσό – Εξαφανίστηκε η μοτοσικλέτα του

Μια Τραγική Είδηση

Στη Λεμεσό, οι γονείς και οι φίλοι θρηνούν την απώλεια ενός 16χρονου νέου, ο οποίος σκοτώθηκε σε ένα τραγικό τροχαίο ατύχημα. Η νέα αυτή τραγωδία στην άσφαλτο συνέβη κατά την διάρκεια της οδήγησης της μοτοσικλέτας του στην περιοχή Πολεμίδια.

Οι Συνθήκες του Ατυχήματος

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος νέος φέρεται να έχασε τον έλεγχο της μεγάλης κυβισμού μοτοσικλέτας του. Οι συνθήκες που οδήγησαν στο μοιραίο συμβάν παραμένουν άγνωστες και οι αρχές διερευνούν το πώς και γιατί η μοτοσικλέτα μετακινήθηκε από τον τόπο της πρόσκρουσης.

Όπως δήλωσε από το σημείο της τραγωδίας ο βοηθός υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 14:30, και από τις πρώτες εξετάσεις φαίνεται πως σε κάποιο σημείο του δρόμου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, να κινήθηκε δεξιότερα της πορείας του και να προσέκρουσε πάνω σε δέντρο.

Σύμφωνα με τον κ. Καφά, διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα για το πως έγινε το δυστύχημα, ενώ η μοτοσικλέτα μετακινήθηκε από τη θέση της και γίνονται εξετάσεις από τις αρμόδιες αρχές για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που προκλήθηκε το δυστύχημα.

Αντίκτυπος στην Κοινότητα

Ο θάνατος αυτού του 16χρονου έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία. Άτομα από την περιοχή συγκεντρώνονται για να αποδώσουν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο νέο, ο οποίος είχε το μέλλον μπροστά του. Η οικογένεια και οι φίλοι του καλούνται να ενωθούν μαζί για να αντιμετωπίσουν αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk