LIFESTYLE

Κωνσταντίνα Σωτηρίου: Η 25χρονη δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου [Βίντεο]

Μια Εξαιρετική Δασκάλα

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου είναι μια 25χρονη δασκάλα που έχει κερδίσει τη δημοσιότητα και τον θαυμασμό πολλών. Αυτή η νεαρή ελληνίδα διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου στο Miss Cosmo International 2024, που διεξήχθη στο Χο Τσι Μινχ του Βιετνάμ. Η Κωνσταντίνα δεν είναι απλά μια πριγκίπισσα της ομορφιάς, αλλά και μια δασκάλα με πάθος για το επάγγελμα της.

Η Εξαιρετική Προετοιμασία

Για μήνες, η Κωνσταντίνα προετοιμάστηκε εντατικά στο Πουέρτο Ρίκο, εκπαιδευόμενη από κορυφαίους επαγγελματίες της μόδας. Η εμπειρία αυτή την βοήθησε να χτίσει την αυτοπεποίθησή της και να αποκτήσει πολύτιμες γνώσεις στον τομέα του μόντελινγκ. Ωστόσο, η διδασκαλία παραμένει η κύρια προτεραιότητά της.

Μια Μέλλουσα Δασκάλα

Η Κωνσταντίνα μοιράστηκε τις φιλοδοξίες της στην εκπομπή «Buongiorno», τονίζοντας ότι σκοπεύει να επιστρέψει στην εκπαίδευση μόλις ολοκληρώσει την καριέρα της στο μόντελινγκ. Έχει ήδη δουλέψει ως δασκάλα σε κέντρο δημιουργικής απασχόλησης και σε δημοτικό σχολείο στην Καλλιθέα, και τώρα ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της στην διάγνωση μαθησιακών δυσκολιών.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk