ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Συνελήφθη γυναίκα δικηγόρος για συνέργεια σε εκβίαση επιχειρηματία – Ερευνάται κύκλωμα τοκογλυφίας

Επίθεση σε Επιχειρηματία

Το πρωί της Δευτέρας (7/10), η ασφάλεια της Κρήτης αντιμετώπισε μια σοβαρή υπόθεση, όταν γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής δέχθηκε επίθεση στο εργοστάσιό του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, που φαίνεται να είναι κρητικός, χρησιμοποίησε ένα λοστό για να αναγκάσει τους εργαζομένους να εγκαταλείψουν τη μονάδα, κλειδώνοντάς τους εκτός.

Σύλληψη Δικηγόρου για Συμπαράσταση

Μια ημέρα αργότερα, το πρωί της Τρίτης (8/10), η δικηγόρος που φέρεται να έχει αναλάβει υποθέσεις του επιχειρηματία συνελήφθη στο κέντρο του Ηρακλείου. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για απιστία και συνέργεια σε εκβίαση. Υπάρχουν υποψίες ότι παρείχε πληροφορίες σε άτομο που είχε δανείσει μεγάλα χρηματικά ποσά στον επιχειρηματία, ο οποίος αξίωνε υπερβολικούς τόκους.

Έρευνες για Κύκλωμα Τοκογλυφίας

Η υποδιεύθυνση ασφαλείας Ηρακλείου διερευνά την πιθανότητα η επίθεση να συνδέεται με ένα ευρύτερο κύκλωμα τοκογλυφίας. Σημαντική πληροφορία είναι ότι ο δράστης και η δικηγόρος φαίνεται να σχετίζονται με άλλες ανεπίσημες υποθέσεις. Όλες οι ενέργειες δείχνουν ότι η υπόθεση αυτή ξεπερνά τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και εισέρχεται σε έναν κόσμο οργανωμένης εγκληματικότητας.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk