ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: «Σκέφτηκα να σκοτώσω τον πατέρα μου όταν έμαθα ότι ασελγούσε στα παιδιά μου» – Η εξομολόγηση της κόρης του παππού τέρατος

Μια σοκαριστική αποκάλυψη

Η πρόσφατη κατάθεση μιας γυναίκας σχετικά με τον πατέρα της έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Κρήτης. Όπως αποκάλυψε, η εμπιστοσύνη που του είχε ήταν αδιανόητη, μέχρι να μάθει την αλήθεια για τις πράξεις του. Η γυναίκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, ποτέ δεν φανταζόταν ότι ο 74χρονος πατέρας της θα ξανασηματοδοτούσε τη λέξη «αξιοπιστία» με ένα τόσο καταστροφικό τρόπο.

Η αγωνία μιας μητέρας

Σύμφωνα με την εξομολόγησή της, οι ώρες που απουσίαζε από το σπίτι για να εργάζεται, την οδηγούσαν να βασίζεται στον πατέρα της για τη φροντίδα των παιδιών της. Αυτή η σχέση δεξιοτήτων και εμπιστοσύνης έφτασε σε τέτοιο σημείο που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι πίσω από τους φιλότιμους ποιοτικούς χρόνους τους, κρυβόταν η καταστροφή. “Ο γιος μου ήταν εκείνος που πρώτος αποκάλυψε τι συνέβαινε με τον παππού του,” είπε με φωνή γεμάτη πόνο.

Μίσος και προδοσία

Η κόρη του κατηγορούμενου δήλωσε για τα συναισθήματα που τη διακατέχουν: “Στο δικαστήριο ένιωθα μίσος. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα των πράξεών τους.” Η ηχηρή φωνή της εκφράζει όχι μόνο οργή και προδοσία, αλλά και τον πόνο που προκύπτει από την απώλεια της εμπιστοσύνης προς τον άνθρωπο που υποτίθεται ότι θα την προστάτευε. Η ιστορία αυτή φωτίζει τις σκοτεινές πτυχές της ανθρώπινης φύσης και διερευνά τη δυναμική μιας οικογένειας που έχει καταρρεύσει.

Βρήκε το τηλέφωνο του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου (Ξενώνας Κακοποιημένης Γυναίκας) που υπήρξε για την πολύτεκνη μητέρα, όπως και για τόσες άλλες γυναίκες, φύλακας-άγγελος. 

«Χωρίς την υποστήριξη του Συνδέσμου, δεν θα ήμουν σήμερα εδώ. Νιώθω απεριόριστη ευγνωμοσύνη. Να μιλάμε. Ποτέ δεν είναι αργά. Να μην κρατάμε το στόμα μας κλειστό. Όχι άλλη βία στα παιδιά του κόσμου. Ούτε στον εχθρό μου τέτοιο κακό. Καμιά φορά λέμε τώρα είναι αργά. Ποτέ δεν είναι αργά. Να το θυμάστε». Η γυναίκα ξεσπά σε λυγμούς. «Ποτέ δεν είναι αργά…» προσθέτει.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου κήρυξε ομόφωνα ένοχο τον άνδρα, επιβάλλοντας συνολική ποινή κάθειρξης 19 ετών.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk