ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Δολοφονία Καρδιολόγου – Καλείται να εγκαταλείψει το νησί μετά την αποφυλάκιση της η σύζυγος του

Η 43χρονη σύζυγος του 62χρονου καρδιολόγου, Χριστόδουλου Καλαντζάκη «έσπασε» την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία του αλλά της απαγορεύτηκε να διαμένει στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, απαγορεύτηκε στη χήρα του να διαμένει στην Κρήτη όπου βρίσκονται οι συγγενείς του άτυχου καρδιολόγου, ενώ παραμένει σε εκκρεμότητα η εκδίκαση της αναίρεσης που έχει ζητήσει ο Άρειος Πάγος για την απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης με βάση την οποία έσπασε τα ισόβια.

Η απόφαση έγινε γνωστή την Παρασκευή (19/4) και υπαγορεύει στη 43χρονη να μετακομίσει στην Αθήνα ώστε να μη έχει καμία συναναστροφή με την οικογένεια του θύματος. Άγνωστο παραμένει τι θα ισχύσει για το ανήλικο παιδί που έχει αποκτήσει με τον άτυχο καρδιολόγο, το οποίο είχε επικαλεστεί στην απολογία της στο Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης ζητώντας την αποφυλάκιση της για να σταθεί στο πλευρό του.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk