ΕΛΛΑΔΑ

Κουνιάδα Ομολόγησε την Κλοπή 21.400 Ευρώ από το Σπίτι του Γαμπρού της

Η Μήνυση για Κλοπή

Ένα περιστατικό κλοπής που αναστάτωσε τη μικρή κοινωνία του Τυρνάβου έρχεται στο φως. Ένας 61χρονος άνδρας κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, δηλώνοντας ότι από το μεσημέρι της 18ης Ιουνίου έως και το μεσημέρι της 19ης Ιουνίου, άγνωστος έκλεψε το τσαντάκι του, το οποίο περιείχε 21.400 ευρώ. Το σπίτι του δεν παρουσίαζε ίχνη διάρρηξης, γεγονός που έκανε την υπόθεση ακόμα πιο μυστηριώδη.

Η Ανακάλυψη της Αλήθειας

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Τυρνάβου άρχισαν να εξετάζουν το βιντεοληπτικό υλικό και έκριναν ως ύποπτη την 56χρονη κουνιάδα του θύματος. Μεταβαίνοντας στο σπίτι της, βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 10.750 ευρώ, τα οποία σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., προέρχονται από τα αφαιρεθέντα χρήματα του γαμπρού της. Η 56χρονη γυναίκα προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα, όπου ομολόγησε την πράξη της.

Οι Συνέπειες της Πράξης

Η κουνιάδα αποκάλυψε ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της αποτελούν το σύνολο των χρημάτων που αφαίρεσε από το τσαντάκι. Το ποσό των 10.750 ευρώ αποδόθηκε στον 61χρονο Τυρναβίτη, ενώ η γυναίκα δεν συνελήφθη καθώς είχε παρέλθει το όριο του αυτοφώρου. Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος της, και το ΑΤ Τυρνάβου συνεχίζει την έρευνα για να διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk