ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός – 12χρονη: Έφεση της Εισαγγελίας για την αθώωση της μητέρας για μαστροπεία [Βίντεο]

Έφεση κατά της αθώωσης της μητέρας του 12χρονου κοριτσιού

Η εισαγγελία εφετών άσκησε έφεση κατά της αθώωσης της μητέρας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό για μία από τις δύο κακουργηματικές πράξεις που την βάρυναν. Η 37χρονη γυναίκα βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με κακουργηματική κατηγορία στη δευτεροβάθμια δίκη.

Οι κατηγορίες και η απόφαση του μικτού ορκωτού δικαστηρίου

Σύμφωνα με την εισαγγελική κρίση, η απόφαση του μικτού ορκωτού δικαστηρίου που αθώωσε την γυναίκα από την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας δεν θεωρείται ορθή. Η απόφαση ελήφθη με οριακή πλειοψηφία 4 προς 3, με την ψήφο των ενόρκων.

Η έφεση και η δεύτερη κακουργηματική κατηγορία

Η έφεση αφορά μόνο το αδίκημα της μαστροπείας και όχι τη δεύτερη κακουργηματική κατηγορία που βάρυνε την μητέρα του κοριτσιού, για πορνογραφία. Το μονομελές δικαστήριο την απάλλαξε από την κατηγορία πορνογραφίας με ομόφωνη απόφαση.

Σύμφωνα με την εισαγγελία εφετών, η γυναίκα πρέπει να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό για την κατηγορία που αφορά την εκπόρνευση του παιδιού της. Κατά την εισαγγελική άποψη, τα αποδεικτικά στοιχεία της δικογραφίας δεν αξιολογήθηκαν επαρκώς από το μονομελές δικαστήριο.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk