ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 78χρονου στην Κωνσταντινούπολη

Ο Εντοπισμός του 78χρονου Δημήτρη

Με ανακούφιση επιβεβαιώθηκε η είδηση ότι ο 78χρονος Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στην Κωνσταντινούπολη, βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του. Η κόρη του Δημήτρη ανακοίνωσε την καλή είδηση, αναφέροντας πως η οικογένεια πέρασε δύσκολες στιγμές τις τελευταίες οχτώ ημέρες.

Η Έρευνα για τον Εντοπισμό του

Τα ίχνη του ηλικιωμένου είχε χαθεί λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Τουρκία, καθώς πήγε για μια βόλτα στην πλατεία Ταξίμ. Οι τουρκικές αρχές αντέδρασαν άμεσα για να τον εντοπίσουν, ενημερώνοντας το προξενείο και ξεκινώντας έρευνες. Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να παρακολουθήσουν τον Δημήτρη, ενώ υπήρξε και ανακοίνωση για τη συμμετοχή της Ιντερπόλ.

Η Αντίδραση της Οικογένειας

Η οικογένεια του Δημήτρη, ειδικά η κόρη του, εξέφρασε την ανακούφισή της για την ασφαλή του επιστροφή. «Βρέθηκε και είναι καλά. Δεν έχω να σας δώσω άλλες πληροφορίες γιατί μόνο αυτό γνωρίζω. Βρέθηκε όμως. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους», δήλωσε η κόρη του. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης δεν αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, γεγονός που προσέδωσε ελπίδα και θετική έκβαση στην υπόθεση αυτή.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk