LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου: Χωρίς Ίχνος Μακιγιάζ στις Διακοπές της στην Πάρο

Η Κατερίνα Καινούργιου στην Πάρο

Η γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει τις διακοπές της στο ειδυλλιακό νησί της Πάρου. Η Κατερίνα έχει εντυπωσιάσει τους ακολούθους της με τις αναρτήσεις της στο Instagram, όπου μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και τις όμορφες στιγμές της με τους φίλους και τον σύντροφο της, Παναγιώτη Κουτσουμπή.

39 Καλοκαίρια στην Πάρο

Με τη λεζάντα «39 καλοκαίρια», η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρεται στο πόσες φορές έχει περάσει τα καλοκαίρια της σε αυτό το γραφικό νησί. Η ίδια έχει επιλέξει να χαλαρώσει και να γεμίσει τις μπαταρίες της στην Πάρο. Οι ακολούθοι της δεν άργησαν να δείξουν τον θαυμασμό τους για την ολοφάνερη φυσική ομορφιά της.

Δείτε την selfie:

Η Selfie Χωρίς Μακιγιάζ

Η Κατερίνα Καινούργιου προωθεί τη φυσική της εμφάνιση με μία εντυπωσιακή selfie που ανάρτησε στο Instagram. Η φωτογραφία τραβήχτηκε με φόντο το ηλιοβασίλεμα, απεικονίζοντας την παρουσιάστρια χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Τα μαλλιά της είναι ελεύθερα και φυσάει ο αέρας, κάνοντάς την να φαίνεται πιο γοητευτική από ποτέ.

Η επιλογή της να ποζάρει φυσική εμπνέει πολλούς ακολούθους της, προωθώντας την αποδοχή της φυσικής ομορφιάς. Η Κατερίνα Καινούργιου, με τις αναρτήσεις της, αποδεικνύει ότι η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και ότι η αυτοπεποίθηση είναι το πιο ισχυρό αξεσουάρ.

Instagram will load in the frontend.
==

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk