LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου στον νέο της σύντροφο: «Μαζί σου είναι διαφορετικά»

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νέος της Σύντροφος

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν κρύβει τον έρωτά της για τον νέο της σύντροφο, Παναγιώτη Κουτσουμπή. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας φαίνεται να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της σχέσης τους, όπως αποδεικνύουν και οι κοινές τους εμφανίσεις στα social media.

Ταξίδια και Ρομαντικές Στιγμές

Πρόσφατα, το ζευγάρι πραγματοποίησε τρία ταξίδια μέσα σε λίγες ημέρες. Επισκέφτηκαν την Αίγινα, την Πάρο και το Παρίσι. Κατά τη διάρκεια αυτών των ταξιδιών, οι δυο τους δημοσίευσαν αρκετές φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Μάλιστα, από το Παρίσι, ο Παναγιώτης Κουτσουμπής ανέβασε ένα στιγμιότυπο από την πόλη του φωτός, με την Κατερίνα να σχολιάζει στα αγγλικά: «μαζί σου είναι διαφορετικά» και να προσθέτει μια κόκκινη καρδιά σε emoji.

Οι Κοινές τους Αναρτήσεις στα Social Media

Η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε πριν λίγες μέρες μια σειρά από φωτογραφίες που τράβηξε στην Πάρο, κάνοντας tag τον αγαπημένο της, αποκαλύπτοντας έτσι ότι βρίσκεται μαζί της στο νησί. Το ζευγάρι φαίνεται να εκμεταλλεύεται τον ελεύθερό του χρόνο μετά το φινάλε του Super Κατερίνα, για να περάσει ακόμα περισσότερες στιγμές μαζί.

Η σχέση τους δείχνει να ανθίζει μέσα από τις κοινές τους εμπειρίες και ταξίδια, δημιουργώντας όμορφες και ρομαντικές αναμνήσεις που μοιράζονται με τους ακόλουθούς τους.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk