LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου: Έφυγε εκνευρισμένη από το πλατό της εκπομπής της στον “αέρα”  [Βίντεο]

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μετά από μια αντιπαράθεση που είχε στον αέρα της εκπομπής της. Οι συνεργάτες της και η ίδια σχολίαζαν τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του, δημιουργώντας έναν έντονο διάλογο.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Έτσι ήθελα να πω εγώ κάτι Θέμη μου. Σε πειράζει; Ο Ανδρέας δεν ξέρει. Πρέπει να λέω την άποψή μου σε αυτή την εκπομπή αν δεν σας πειράζει ε; Παίξτε το. Θέλεις να με κάνεις ρεζίλι; Παίξε το. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Γεια σας. Συνεχίστε οι υπόλοιποι» και έβγαλε το ακουστικό της, για να αποχωρήσει άρον άρον από το πλατό.

Μετά τις διαφημίσεις, η παρουσιάστρια δεν επέστρεψε στο πλατό με το υπόλοιπο πάνελ να συνεχίζει τη ροή του προγράμματος. Ωστόσο, στο διάλειμμα, η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στη θέση της και απευθύνθηκε στο τηλεοπτικό κοινό: «Εδώ είμαι. Με συγχωρείτε. Συγγνώμη. Είχαμε μια προσωπική διαφωνία και ήθελα να τη λύσω. Συμβαίνουν αυτά. Και όπως είπε ο Νίκος Μουρατίδης είναι της μόδας να αποχωρούν οι παρουσιάστριες από τα πλατό».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk