LIFESTYLE

Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Τον θαυμάζω πάρα πολύ. Είμαστε επτά χρόνια μαζί»

Η Σχέση τους μετά από Επτά Χρόνια

Η Κατερίνα Γερονικολού, γνωστή ηθοποιός, πρόσφατα μίλησε για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη σε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno». Ο θαυμασμός της για τον σύντροφό της είναι ξεκάθαρος καθώς αποκάλυψε ότι είναι μαζί επτά χρόνια. Παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τον έντονο ρυθμό της ζωής τους, η Κατερίνα υπογραμμίζει την αξία της σχέσης τους.

Επαγγελματικές Υποχρεώσεις και Χρόνος Μαζί

Στη συνέντευξή της, η Κατερίνα αναφέρθηκε στις προκλήσεις που φέρνουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. «Αυτή τη στιγμή, το σπίτι είναι άδειο», είπε, περιγράφοντας την κατάσταση, καθώς οι υποχρεώσεις τους έχουν περιορίσει το χρόνο που περνούν μαζί. Η ίδια τόνισε πως σχεδόν μόνο τον Αύγουστο είχαν περισσότερο χρόνο ο ένας για τον άλλο, υποδεικνύοντας τις δύσκολες συνθήκες λόγω της δουλειάς.

Η Υποστήριξή της για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Όμως, διατηρεί την πεποίθησή της στην επαγγελματική πορεία του Γιάννη. Η Κατερίνα δήλωσε πόσο τον θαυμάζει στη νέα του τηλεοπτική venture, την παρουσίαση του Tempting Fortune. «Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ καλός σε αυτό που κάνει φέτος», ανέφερε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας τον σεβασμό της και τη στήριξή της. Ο θαυμασμός είναι μια θεμελιώδης πηγή δύναμης στη σχέση τους, κάτι που αποτελεί σημείο αναφοράς για πολλούς ζευγάρια.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk