ΕΛΛΑΔΑ

Καταιγίδα «Atena»: Έντονες βροχές στην Αττική – Που βρέχει καταρρακτωδώς

Σφοδρές Καταιγίδες στην Αττική

Η κακοκαιρία «Atena» έχει ήδη εκδηλωθεί στην Αττική, με τις σφοδρές καταιγίδες να προκαλούν σοβαρά προβλήματα. Το πρώτο κύμα της καταιγίδας έπληξε κυρίως τα δυτικά προάστια, όπου η βροχή έπεφτε ακατάπαυστα. Οι δρόμοι σε περιοχές όπως το Χαϊδάρι, η Πετρούπολη και το Ζεφύρι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, καθώς οι βροχοπτώσεις ήταν καταρρακτώδεις.

Περιοχές με Ιδιαίτερα Έντονη Βροχόπτωση

Η κατάσταση στην Αττική είναι ανησυχητική, με βροχές να σημειώνονται και στα κεντρικά σημεία της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοικοι σε περιοχές όπως το Περιστέρι και το Μαρούσι διαπιστώνουν έντονα καιρικά φαινόμενα. Οι αρχές έχουν προειδοποιήσει για περαιτέρω κίνδυνο, ενώ ήδη αποστέλλονται προειδοποιητικά μηνύματα μέσω του 112 στους κατοίκους της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Μελλοντικές Προβλέψεις για την Κακοκαιρία

Σύμφωνα με το πρόσφατο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, οι καταιγίδες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες, ενώ η εκτίμηση είναι ότι η κακοκαιρία «Atena» θα επηρεάσει τις κεντρικές και βόρειες περιοχές της Ελλάδας μέχρι το μεσημέρι της 11ης Σεπτεμβρίου. Οι πολίτες καλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Η υπευθυνότητα όλων είναι χρειαζούμενη ώστε να περιοριστούν τυχόν κίνδυνοι και προβλήματα.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk