ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Η Φωτογραφία Της Ηθοποιού Μέσα Από Το Νοσοκομείο

Η Είδηση Της Νοσηλείας

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η ηθοποιός Καλλιόπη Ευαγγελίδου, όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Η γνωστή ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, προκαλώντας ανησυχία στους θαυμαστές της.

Η Ανακοίνωση Της Καλλιόπης Ευαγγελίδου

Στην ανάρτησή της, η Καλλιόπη Ευαγγελίδου έγραψε για τη νοσηλεία της και μοιράστηκε τη δυσκολία που περνάει. Η ίδια εξήγησε ότι βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση και ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου για τη φροντίδα και την υποστήριξη που της παρέχουν.

Αντιδράσεις Των Θαυμαστών

Οι θαυμαστές της ηθοποιού έσπευσαν να της ευχηθούν γρήγορη ανάρρωση και να εκφράσουν την υποστήριξή τους. Μέσα σε λίγες ώρες, η ανάρτησή της συγκέντρωσε χιλιάδες μηνύματα αγάπης και υποστήριξης, δείχνοντας την εκτίμηση του κοινού προς το πρόσωπό της.

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Και κάπως έτσι είπαμε καλή εβδομάδα από το υπέροχο νοσοκομείο Σερρών ανάμεσα σε καλούς φίλους. Όλοι μια μέρα θα χρειαστούμε το δημόσιο σύστημα υγείας για εμάς ή τους αγαπημένους μας και πρέπει να το προσέχουμε και να το υπερασπιζόμαστε ως ύψιστο δημόσιο αγαθό. Οι ιστορίες που άκουσα ανάμεσα σε εξετάσεις και υπέρηχους έλεγαν για γιατρούς που εφημερεύουν στην Δράμα και μια μέρα μετά εφημερεύουν στις Σέρρες. Άνθρωποι που εργάζονται στα όρια των αντοχών τους και πέρα από αυτά. Είναι ντροπή για το κράτος.

Είμαι ευγνώμων σε αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους για πολλοστή φορά. Η υγεία δεν έχει χρώμα ούτε κόμμα. Έχει μόνο αγωνία για ζωή και αγάπη για τους ανθρώπους. Στο τέλος της μέρας, είμαι καλά και αυτό από καρδιάς επιθυμώ και δι υμάς».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk