ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Πολλές βροχές στα δυτικά & βόρεια αλλά και ζεστές θάλασσες

Καιρικές Συνθήκες για το Σαββατοκύριακο

Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, οι καιρικές συνθήκες για το σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά διαφορετικές ανάλογα με την περιοχή. Στα δυτικά και βόρεια, θα σημειωθούν πολλές βροχές, προσφέροντας έτσι μια διαφορετική εμπειρία για τους λάτρεις της φύσης. Οι βροχές θα είναι εντονότερες σήμερα και τις επόμενες ημέρες, ενώ οι περισσότερες από αυτές θα επικεντρωθούν σε αυτές τις περιοχές.

Θερμοκρασία Θάλασσας και Μπάνια

Ωστόσο, υπάρχει και μια ευχάριστη είδηση για όσους εξακολουθούν να απολαμβάνουν τα μπάνια τους. Η θερμοκρασία της θάλασσας θα κυμαίνεται μεταξύ 26 και 27 βαθμών Κελσίου, παρέχοντας τις κατάλληλες συνθήκες για κολύμπι. Είναι μια καλή βδομάδα για τους παραθεριστές που επιθυμούν να διασκεδάσουν στο νερό, παρά την πιθανότητα βροχών σε ορισμένες περιοχές.

Άνεμοι και Θερμοκρασίες

Τέλος, την προσεχή εβδομάδα, ο βοριάς αναμένεται να ενισχυθεί στα 6 με 7 μποφόρ. Αυτό σημαίνει ότι οι παραλία θα έχει μια πιο δροσερή ατμόσφαιρα, ενώ η θερμοκρασία του αέρα θα είναι σχεδόν ίδια με αυτή της θάλασσας. Αυτές οι καιρικές συνθήκες καθιστούν το σαββατοκύριακο ιδανικό για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν ξεκούραση και δραστηριότητες στη θάλασσα, ενώ ο καιρός προσφέρει μια εναλλαγή για τους επισκέπτες.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk