ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Συγκλονιστική υπόθεση δολοφονίας 68χρονου – Ομολόγησε η σύζυγος του

Η δολοφονία που έχει συγκλονίσει την Κέρκυρα

Μια τραγική υπόθεση ερχόμενη από την Κέρκυρα έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία. Η σύζυγος ενός 68χρονου χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, παραδέχθηκε πως σκότωσε τον σύζυγό της στο σπίτι τους. Ο άνδρας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, φαίνεται να είχε κάποιες παλιές υποθέσεις που σχετίζονται με την ενδοοικογενειακή βία, γεγονός που ώθησε τους αστυνομικούς να εστιάσουν σε εκείνη από την αρχή της έρευνας.

Προηγούμενες καταγγελίες

Το ζευγάρι είχε εμπλακεί σε τρεις περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, με τις αρχές να δέχονται καταγγελίες και από τους δύο. Η πρώτη καταγγελία έγινε το 2022, όταν ο σύζυγος μήνυσε τη σύζυγό του. Οι επόμενες δύο καταγγελίες σημειώθηκαν το 2024, ένας καιρός γεμάτος αναταράξεις για την οικογένεια, καθώς η κατάσταση φαίνεται να είχε φτάσει σε οριακό σημείο.

Εξέλιξη της έρευνας

Έπειτα από τις έρευνες της αστυνομίας, εντοπίστηκαν ρούχα της 11χρονης κόρης τους με ίχνη αίματος, καθώς και το φονικό όπλο. Ο ιατροδικαστής κ. Ιωάννης Αϊβατίδης επιβεβαίωσε ότι το θύμα είχε υποστεί σοβαρό τραύμα από κοφτερό αντικείμενο, που εντοπίστηκε στο αριστερό υποκλείδιο σημείο. Ο θάνατος προήλθε από εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία, δημιουργώντας ερωτήματα για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτήν την τραγωδία.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk