ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Στις 8 Ιουνίου θα είναι τελικά η πρώτη της επίσημη εμφάνιση

Η Κέιτ Μίντλετον αναμένεται να επιστρέψει επίσημα στη διεξαγωγή βασιλικών καθηκόντων στην παρέλαση Trooping the Color αυτή την άνοιξη, μετά την ανάρρωσή της από τη μυστηριώδη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα .

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, πρόκειται να παραστεί στην εκδήλωση, η οποία γιορτάζει τα επίσημα γενέθλια του Βασιλιά Καρόλου Γ’, στην παρέλαση των φρουρών αλόγων στο Λονδίνο στις 8 Ιουνίου, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας στην ιστοσελίδα του την Τρίτη.

Ωστόσο, ένα βασιλικό πηγή σημείωσε στη Daily Mail ότι το παλάτι συνήθως ανακοινώνει ποιος θα παρευρεθεί στην εκδήλωση και ότι οι αξιωματούχοι «δεν ζητήθηκαν διαβουλεύσεις» σχετικά με την ενημέρωση από το Υπουργείο Εξωτερικών. Η Kate Middleton αναμένεται να παραστεί στην παρέλαση Trooping the Color τον Ιούνιο. Η εκδήλωση, για τον εορτασμό των επίσημων γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ’, θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου

Η Μίντλετον υποβλήθηκε σε μια «προγραμματισμένη» επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο και δεν κάνει εμφανίσεις καθώς συνεχίζει να αναρρώνει στο σπίτι της.

Οι γνώστες του παλατιού είπαν τότε ότι εκτελεί τα βασιλικά της καθήκοντα από το κρεβάτι και ότι θα ξαναρχίσει τις αυτοπροσώπως εμφανίσεις της μετά το Πάσχα.

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ προκάλεσε φρενίτιδα όταν δεν εμφανίστηκε την τελευταία στιγμή σε μια βασιλική εκδήλωση τον περασμένο μήνα.

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, 41 ετών, παρέθεσε μνημόσυνο για τον αείμνηστο βασιλιά Κωνσταντίνο Β’ της Ελλάδας στο Κάστρο του Ουίνδσορ για άγνωστους «προσωπικούς λόγους», που πυροδότησε ανησυχίες για την ευημερία της συζύγου του καθώς και μια σειρά από αβάσιμες θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με που βρίσκεται.

«Το Παλάτι του Κένσινγκτον κατέστησε σαφές τον Ιανουάριο τα χρονοδιαγράμματα της ανάρρωσης της πριγκίπισσας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις», μας είπε ο εκπρόσωπος της. Εκπρόσωπος του Middleton επιβεβαίωσε ότι η πριγκίπισσα «τα πάει καλά».

Η Μίντλετον τη Δευτέρα φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά μετά από περισσότερους από δύο μήνες. Εθεάθη να φοράει γυαλιά ηλίου ενώ επέβαινε στη θέση του συνοδηγού ενός μαύρου SUV Audi, καθώς η μητέρα της, Carole Middleton, οδηγούσε κοντά στο κάστρο Windsor.

Η Κέιτ εμφανίστηκε για τελευταία φορά δημόσια στις 25 Δεκεμβρίου 2023, όταν μαζί με τον Γουίλιαμ παρακολούθησαν μια χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στο Νόρφολκ της Αγγλίας, με τα τρία παιδιά τους : τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8, και ο πρίγκιπας Λούις, 5 ετών.

ΠΗΓΗ: PageSix

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk