LIFESTYLE

Κέιτ Μίντλετον: Ο Γουίλιαμ και ο Χάρι θα μπορούσαν «επιτέλους να θεραπεύσουν τη διαμάχη τους», λέει βασιλικός αναλυτής

Η μακροχρόνια διαμάχη μεταξύ του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του αδελφού του, πρίγκιπα Χάρι, έχει προκαλέσει ανησυχία στους βασιλικούς παρατηρητές. Με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ, και τον πρίγκιπα Κάρολο να αντιμετωπίζουν μάχες με τον καρκίνο, υπάρχει η ελπίδα ότι τα αδέρφια θα έρθουν μαζί και θα τερματίσουν αυτήν την κακή αίσθηση.

Αυτή την εβδομάδα αποκαλύφθηκε ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ επικοινώνησαν με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν και τους προσκάλεσαν να επισκεφθούν το Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Richard Fitzwilliam είπε ότι εναπόκειται στη Μέγκαν να επουλωθεί το ρήγμα. Είπε ότι η Μέγκαν έχει τον τελευταίο λόγο και ότι ο Χάρι θα την υποστηρίξει σε αυτήν την απόφαση.

Είναι γνωστό ότι η Μέγκαν δεν επιθυμεί να επισκεφθεί τη Βρετανία επειδή δεν είναι δημοφιλής εκεί. Ούτε ο Χάρι θέλει να επισκεφθεί τη χώρα χωρίς τη Μέγκαν. Είναι κατανοητό ότι οι Ουαλέζοι έχουν κάνει έκκληση να δουν την νεαρή ανιψιά και τον ανιψιό τους, την Άρτσι και τη Λίλιμπετ, η οποία έχει πάει στο Ηνωμένο Βασίλειο μόνο μία φορά στη ζωή της. Ωστόσο, η Μέγκαν αρνήθηκε το αίτημα, σύμφωνα με τον βασιλικό συγγραφέα Τομ Κουίν.

Συνοψίζοντας, η εποχή των γιορτών φαίνεται να είναι μια ευκαιρία για την επίλυση των διαφορών μεταξύ των βασιλικών αδελφών. Ωστόσο, εξαρτάται από τη Μέγκαν και την απόφασή της να επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι σημαντικό να δοθεί προτεραιότητα στην οικογένεια και στην επούλωση των σχέσεων, παρά τις πολιτικές δυσκολίες που υπάρχουν.

Σε μια αποκλειστική συνομιλία με το The Mirror , ο βασιλικός ειδικός είπε: «Η Κέιτ σίγουρα δεν θέλει συγγνώμη, αλλά η Μέγκαν σίγουρα θέλει. “Ο Γουίλιαμ απλά πιστεύει ότι το όλο θέμα είναι μια καταιγίδα σε ένα φλιτζάνι τσαγιού και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο αδερφός του δεν μπορεί να ξεπεράσει το είδος της αδικίας που πρέπει να περάσουν πολλά αδέρφια.

ΠΗΓΗ: The Mirror

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk