LIFESTYLE

Ιφιγένεια Τζόλα: «Αντιμετώπισα bullying, δεχόμουν μηνύματα για τον σωματότυπό μου και τα κιλά μου»

Η Συμμετοχή της Ιφιγένειας Τζόλα στη «Γη της Ελιάς»

Η Ιφιγένεια Τζόλα, η ταλαντούχα ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη». Η ίδια εξέφρασε τη χαρά της για τη συνέχιση της σειράς και την αγάπη του κοινού. «Πάμε για 4η σεζόν με τη ”Γη της Ελιάς” και είμαι πολύ ευγνώμων που ο κόσμος έχει αγαπήσει αυτή τη δουλειά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Εξέλιξη του Ρόλου της Βασιλικής

Αναφερόμενη στον ρόλο της «Βασιλικής», η Ιφιγένεια Τζόλα επεσήμανε τις διαφορές που είχε αρχικά ο χαρακτήρας με την προσωπικότητά της. «Ο ρόλος της ”Βασιλικής” σαν χαρακτήρας δεν ήταν στην αρχή τόσο κοντά σε εμένα. Πλέον η ”Βασιλική” πατάει στα πόδια της, ξέρει τι θέλει, αγωνίζεται κάτι που το κάνω κι εγώ σαν Ιφιγένεια», σημείωσε η ηθοποιός, δείχνοντας την προσωπική της ταύτιση με τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Η Υποκριτική και η Στήριξη των Γονιών της

Σχετικά με τα επαγγελματικά της βήματα, η Ιφιγένεια αναφέρθηκε στην εμπειρία της από τη συμμετοχή της στη σειρά «Νησί». Μέσα από αυτήν, επαλήθευσε την αγάπη της για την υποκριτική. Παράλληλα, τόνισε τη σημασία της στήριξης των γονιών της στην καριέρα της, επισημαίνοντας: «Λατρεύω τη μητέρα μου, είναι πραγματικά ο φύλακας άγγελός μου».

Η Εμπειρία της με το Bullying

Η Ιφιγένεια Τζόλα δεν δίστασε να μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε λόγω bullying. «Αντιμετώπισα bullying, δεχόμουν μηνύματα για τον σωματότυπό μου και τα κιλά μου», αποκάλυψε η ηθοποιός, δείχνοντας την ευαισθησία της απέναντι σε αυτό το ευαίσθητο θέμα.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk