LIFESTYLE

Ιεροκλής Μιχαηλίδης για Σταρόβα: Ήθελα να τον δείρω, είχε αρρυθμίες και δεν πήγαινε στον γιατρό

Ανακοίνωση του Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, γνωστός Έλληνας ηθοποιός, μοιράστηκε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την ιατρική περιπέτεια του καλού του φίλου και συνεργάτη, Δημήτρη Σταρόβα, κατά τη διάρκεια εμφανίσεων του στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.

Το Έμφραγμα και η Αντίδραση

Ο Ιεροκλής περιέγραψε την ανησυχία του όταν ενημερώθηκε για το εγκεφαλικό του Σταρόβα. «Φυσικά και θύμωσα κι ανησύχησα, αλλά δεν μπορούσα να τον βρίσω όταν πήγα στο νοσοκομείο», δήλωσε, εκφράζοντας τη συναισθηματική του κατάσταση. Ήταν συγκλονισμένος καθώς έμαθε για την κατάσταση του φίλου του μέσω μιας τηλεφωνικής συνομιλίας με δημοσιογράφο.

Διαγνωστικά και Αντιμετώπιση

Τα αρχικά αποτελέσματα ήσαν απογοητευτικά, αλλά η κατάσταση του Δημήτρη βελτιώθηκε γρήγορα. Ο Ιεροκλής αποκάλυψε: «Σε λίγες ημέρες, τα πράγματα ήσαν καλά και τη γλίτωσε πολύ φθηνά». Η κατάσταση της αρρυθμίας που αντιμετώπισε ο Σταρόβας, όπως ανέφερε ο Ιεροκλής, απεκάλυψε ένα συνηθισμένο πρόβλημα υγείας, νευρική μαρμαρυγή, που αντιμετωπίζεται με απλά φάρμακα. «Αλλά του έκανε εγκεφαλικό, η μαρμαρυγή από ανοησία», πρόσθεσε, επισημαίνοντας τη σημασία της πρόληψης και της ιατρικής εξέτασης.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk