ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο: Αποχαιρετισμός στη Ζέτα Κονδύλη και τον Γιάννη Στρατάκη

Μια Θλιβερή Είδηση για τον Καλλιτεχνικό Χώρο

Ο καλλιτεχνικός χώρος βυθίζεται στο πένθος με την είδηση του θανάτου δύο αγαπημένων ηθοποιών, της Ζέτας Κονδύλη και του Γιάννη Στρατάκη. Την θλιβερή είδηση δημοσιοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, εκφράζοντας τη λύπη του για την απώλεια των δύο συναδέλφων.

Η Ζέτα Κονδύλη: Μια Ζωή Αφιερωμένη στο Θέατρο

Η Ζέτα Κονδύλη υπήρξε σημαντική μορφή του Εθνικού Θεάτρου, στο οποίο υπηρέτησε για περισσότερα από 20 χρόνια κατά τις δεκαετίες του ’60 και ’70. Διακρίθηκε ως κορυφαία των χορών αρχαίου δράματος και συμμετείχε σε μία ταινία, αφήνοντας έτσι το δικό της στίγμα στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Γιάννης Στρατάκης: Από το Θέατρο στην Ψυχολογία

Ο Γιάννης Στρατάκης, γνωστός από τη συμμετοχή του στο θίασο του Δημήτρη Ποραμίτη, ακολούθησε αργότερα την καριέρα του στην ψυχολογία. Ήταν ένας από τους αγαπημένους φίλους των νεανικών χρόνων του Σπύρου Μπιμπίλα, που εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατό του.

Ο Αποχαιρετισμός του Σπύρου Μπιμπίλα

«Δυο ακόμα ηθοποιοί μας έφυγαν αθόρυβα αυτές τις μέρες. Η Ζέτα Κονδύλη και ο φίλος των νεανικών μου χρόνων, Γιάννης Στρατάκης. Καλό ταξίδι και στους 2 αγαπημένους συναδέλφους μας», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του, αποχαιρετώντας τους δύο αγαπημένους ηθοποιούς.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk