ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στις Σέρρες: Νεκρός σε τροχαίο 24χρονος συνεπιβάτης μοτοσικλέτας- Σοβαρά τραυματίας ο οδηγός

Τροχαίο δυστύχημα στις Σέρρες: Νεκρός 24χρονος συνεπιβάτης και τραυματίας ο οδηγός

Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις Σέρρες, όπου ένας 24χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του και συνομήλικός του τραυματίστηκε σοβαρά. Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης 16 Απριλίου προς Τετάρτη 17 Απριλίου, στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της στο ύψος του κολυμβητηρίου, με αποτέλεσμα ο 24χρονος συνεπιβάτης να χάσει τη ζωή του στο σημείο. Ο οδηγός της μηχανής, επίσης 24 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο γενικό νοσοκομείο των Σερρών.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για το ακριβές αίτιο του ατυχήματος. Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες που οδήγησαν στο ατύχημα.

Το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων,(Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας) στο ενημερωτικό του δελτίο αναφέρει τα παρακάτω:

Σήμερα (17 Απριλίου 2024) και ώρα 00:17 περίπου, στις Σέρρες, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 24χρονου συνεπιβάτη της μοτοσικλέτας και τον τραυματισμό του 24χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk