ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στη Λαμία: 40χρονος στρατιωτικός πέθανε ξαφνικά την ώρα που αθλούνταν

Ο 40χρονος στρατολόγος, ο οποίος υπηρετούσε ως ΕΠΟΠ Λοχίας στο γραφείο στρατολογίας στη Λαμία, είχε αφιερώσει τη ζωή του στην υπηρεσία της πατρίδας. Η καριέρα του ήταν γεμάτη αφοσίωση και δέσμευση προς τον στρατό, με τον ίδιο να αποτελεί παράδειγμα ήθους και επαγγελματισμού. Σε κάθε του βήμα, η εργατικότητα και η εντιμότητά του τον έκαναν να ξεχωρίζει ανάμεσα στους συναδέλφους του.

Γνωστός για την υγιή ζωή του, ο στρατολόγος είχε πάθος για τον αθλητισμό και την άσκηση. Συμμετείχε σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες και προσπαθούσε πάντα να προωθήσει τον υγιεινό τρόπο ζωής τόσο στους συναδέλφους του όσο και στην κοινότητα. Το γεγονός ότι διατηρούσε έναν τόσο ενεργό και υγιή τρόπο ζωής καθιστά τον ξαφνικό θάνατό του ακόμα πιο σοκαριστικό για όλους όσους τον γνώριζαν.

Η σύζυγός του, επίσης στρατιωτικός, συνεργαζόταν μαζί του στο ίδιο γραφείο στρατολογίας στη Λαμία. Το ζευγάρι, με την κοινή του αφοσίωση στην υπηρεσία της πατρίδας, αποτελούσε ένα ιδιαίτερο κομμάτι της στρατιωτικής κοινότητας της Λαμίας. Η απώλεια του στρατολόγου έχει βυθίσει σε βαθιά θλίψη όχι μόνο την οικογένεια και τους στενούς φίλους του, αλλά και όλη την κοινότητα της Λαμίας, που τον τιμούσε και τον σεβόταν.

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του έχει προκαλέσει ιδιαίτερη συγκίνηση και αναστάτωση. Οι συνάδελφοί του θυμούνται τον στρατολόγο ως έναν άνθρωπο με ήθος και αγάπη για το λειτούργημά του, που πάντα προσπαθούσε να προσφέρει το καλύτερο τόσο στην υπηρεσία του όσο και στην κοινότητά του.

Η μοιραία ημέρα ξεκίνησε όπως κάθε άλλη για τον 40χρονο στρατολόγο και τον συνάδελφό του. Οι δύο άνδρες αποφάσισαν να ακολουθήσουν τη συνήθη ρουτίνα τους για τρέξιμο στον ποδηλατόδρομο στη νότια πλευρά της Λαμίας. Κατά τη διάρκεια της άσκησης, ο 40χρονος ξαφνικά αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Χωρίς προειδοποίηση, κατέρρευσε, αφήνοντας τον συνάδελφό του και τους περαστικούς σε κατάσταση σοκ.

Η άμεση αντίδραση ήταν να καλέσουν το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα στο σημείο και ο 40χρονος διακομίστηκε στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς, δεν κατέστη δυνατό να τον σώσουν. Η αιφνίδια αυτή απώλεια τάραξε βαθιά τους συναδέλφους του, που τον περιγράφουν ως έναν εξαιρετικά αγαπητό άνθρωπο και αφοσιωμένο στην υγεία του και στον αθλητισμό.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk