ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην Πάτρα: Πέθανε πατέρας ενώ τα παιδιά του τον περίμεναν να τα πάει σχολείο

Τραγωδία στην Πάτρα: Πατέρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του

Σήμερα, στην πόλη της Πάτρας, συνέβη μια απίστευτη τραγωδία που σοκάρει την τοπική κοινότητα. Ένας 46χρονος άνδρας ανακαλύφθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, ενώ τα δύο παιδιά του περίμεναν έξω από την πόρτα προκειμένου να τα πάει στο σχολείο.

Σύμφωνα με την αναφορά του pelop.gr, τα παιδιά, που συνοδευόταν από τη μητέρα τους, έφτασαν στο σπίτι του πατέρα τους στην οδό Πολυτεχνείου στην Οβρυά. Ο πατέρας τους είχε συμφωνήσει να τα πάει αυτός στο σχολείο. Ωστόσο, τα παιδιά περίμεναν αρκετή ώρα έξω από το σπίτι και ανησυχήσαν όταν δεν είδαν κανέναν να βγαίνει.

Αποφάσισαν, λοιπόν, να μπουν μέσα για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει. Η σκηνή που αντίκρισαν ήταν αποτρόπαια, καθώς είδαν τον πατέρα τους να κείτεται νεκρός στο πάτωμα. Αμέσως ξεκίνησαν να καλούν σε βοήθεια, ενώ οι γείτονες έσπευσαν να τους βοηθήσουν. Ταυτόχρονα, ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και το εκτελεστικό όργανο υγείας.

Η αιτία θανάτου του άτυχου άνδρα παραμένει άγνωστη και η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των αιτιών που οδήγησαν σε αυτήν την τραγωδία. Οι σκέψεις και οι προσευχές όλων είναι με την οικογένεια του θύματος, που βρίσκεται σε απόλυτη θλίψη και σοκ.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk