ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θρήνος στην Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ: Έφυγε από τη ζωή ο 20χρονος τερματοφύλακας Τζάστιν Κορνέχο

Τραγική Είδηση για την Ομάδα

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/07) η ποδοσφαιρική κοινότητα της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ βυθίστηκε στο πένθος. Ο 20χρονος τερματοφύλακας της ομάδας, Τζάστιν Κορνέχο, άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε στο ντουζ.

Το Μοιραίο Ατύχημα

Ο νεαρός κίπερ από το Εκουαδόρ, τρίτος στην ιεραρχία της ομάδας, είχε γλιστρήσει στο ντουζ και χτύπησε το κεφάλι του. Οι άνθρωποι της ομάδας τον βρήκαν αναίσθητο στα αποδυτήρια και τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο Τζάστιν Κορνέχο δεν τα κατάφερε.

Η Αντίδραση της Ομάδας

Η ομάδα από τον Ισημερινό βρίσκεται σε σοκ από την απώλεια του νεαρού τερματοφύλακα. Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ ζήτησε από την CONMEBOL να αναβάλει τον προγραμματισμένο αγώνα της κόντρα στην Μπραγκαντίνο για το Κόπα Σουνταμερικάνα, που είναι να διεξαχθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης (03:30). Ωστόσο, μέχρι στιγμής, το αίτημα δεν έχει γίνει δεκτό και ο αγώνας πρόκειται να γίνει κανονικά, παρά την κακή συναισθηματική κατάσταση των παικτών.

Η ανάρτηση της ομάδας από τον Ισημερινό για τον χαμό του παίκτη:

«Δεν υπάρχουν λέξεις ή φράσεις που να μπορούν να απαλύνουν τον πόνο που έχουμε αυτή τη στιγμή. Η μνήμη του θα μας δώσει την απαραίτητη δύναμη για να ξεπεράσουμε αυτό το σοκ. Τζάστιν θα είσαι πάντα στις καρδιές μας. Αναπαύσου εν ειρήνη. Σε αγαπάμε».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk