ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην κηδεία της 28χρονης Κυριακής: «Θανατική ποινή σε όποιον το κάνει αυτό στις γυναίκες», ζήτησε ο πατέρας [Βίντεο]

Κηδεία 28χρονης που έχασε τη ζωή της από βίαιο επεισόδιο

Με μεγάλη θλίψη και οδύνη, πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 28χρονης που έχασε τη ζωή της από τις μαχαιριές του πρώην συντρόφου της. Οι συγγενείς και οι φίλοι της νεαρής γυναίκας συγκεντρώθηκαν για να αποχαιρετήσουν την αγαπημένη τους πρόσωπο και να της αποδώσουν τον τελευταίο χαιρετισμό.

Η εξόδιος ακολουθία και ο τελευταίος αποχαιρετισμός

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια. Οι γονείς και τα αδέλφια της νεκρής κοπέλας συνόδευσαν το φέρετρο με τη νεκρή να είναι ντυμένη νύφη. Η τελετή κηδείας περιλάμβανε και τη διανομή λευκών μπομπονιέρων από συγγενείς της. Η συγκινητική στιγμή έδειξε τον πόνο και την απώλεια που βίωσε η οικογένεια και οι φίλοι της νεαρής κοπέλας.

Η έκκληση για δικαιοσύνη

Σε αυτό το δύσκολο στιγμιότυπο, ο πατέρας της κοπέλας έκανε μια συγκλονιστική έκκληση για δικαιοσύνη. Όταν οι δημοσιογράφοι προσέγγισαν τον πατέρα για να πάρουν μερικά λόγια από αυτόν.  Εκείνος αναφέρθηκε στην ανάγκη για αυστηρές ποινές για τους δράστες βίας κατά των γυναικών. «θανατική ποινή σε όποιον το κάνει αυτό στις γυναίκες», είπε. Η έκκλησή του αντικατοπτρίζει την αγωνία και τον πόνο που βιώνουν οι οικογένειες που έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα από βίαια επεισόδια.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk