ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην Ήπειρο: Έφυγε από τη ζωή ο δήμαρχος Ζηρού Γιώργος Ζυγούρης

Η θλιβερή είδηση του θανάτου

Η Ήπειρος θρηνεί για την απώλεια του δημάρχου Ζηρού, Γιώργου Ζυγούρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 60 του χρόνια, το πρωί της 15ης Οκτωβρίου στην Πρέβεζα. Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει αίσθηση και θλίψη, ιδιαίτερα στη Φιλιππιάδα, όπου ο Γιώργος Ζυγούρης υπηρέτησε ως δήμαρχος με αφοσίωση.

Η μάχη για τη ζωή

Ο Γιώργος Ζυγούρης έδινε μια δύσκολη μάχη για την υγεία του τους τελευταίους μήνες. Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε, δυστυχώς, δεν κατάφερε να κερδίσει την πιο σκληρή μάχη του. Ακολούθησε νοσηλεία στο τοπικό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να τον στηρίξουν, αλλά τελικά κατέληξε.

Η κληρονομιά του Γιώργου Ζυγούρη

Στις 15 Οκτωβρίου 2023, όπως ανακοίνωσε ο δήμος, αποχαιρετούμε τον άνθρωπο που διακρίθηκε για την προσφορά του στην κοινότητα και εκλέχθηκε δήμαρχος ακριβώς ένα χρόνο πριν. Οι λεπτομέρειες για την εξόδιο ακολουθία θα κοινοποιηθούν σύντομα. Η απώλεια του Γιώργου Ζυγούρη θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες των πολιτών που τον στήριξαν και τον εκτίμησαν για το έργο του.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk