ΚΟΣΜΟΣ

Θλίψη στη Νάπολη: Θάνατος 30χρονης τουρίστριας από πτώση αγάλματος

Το περιστατικό που συγκλόνισε τη Νάπολη

Μια τραγική είδηση ήρθε στο φως στη Νάπολη, όταν μια 30χρονη τουρίστρια από την Πάντοβα, η Κιάρα, υπέστη σοβαρό τραυματισμό από πτώση αγάλματος. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε την Κυριακή στην περιοχή Quartieri Spagnoli, μια από τις πιο δημοφιλείς γειτονιές της πόλης, γνωστός προορισμός για τους τουρίστες.

Η στιγμή του ατυχήματος

Η Κιάρα περπατούσε στην πολυσύχναστη περιοχή, προτού κατευθυνθεί στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής, όταν ένα άγαλμα ξαφνικά έπεσε από ένα μπαλκόνι και την χτύπησε στο κεφάλι. Οι πρώτες βοήθειες προσφέρθηκαν άμεσα, όμως η κατάσταση της ήταν σοβαρή, καθώς το χτύπημα της προκάλεσε εγκεφαλικές κακώσεις.

Δυστυχώς, η κατάληξη

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία της πνοή την Τετάρτη. Η τοπική αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να διερευνήσει τις συνθήκες του ατυχήματος, με πληροφορίες να επιβεβαιώνουν ότι είναι σε συνεχή επικοινωνία με το ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ANSA.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk