ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Κρήτη για τον 26χρονο Νίκο που έχασε τη ζωή του, όταν η μηχανή του έπεσε σε δέντρο

Θλίψη στο χωριό του Αγίου Μύρωνα λόγω τροχαίου δυστυχήματος

Ένα τραγικό δυστύχημα συγκλόνισε το χωριό του Αγίου Μύρωνα στην Κρήτη, καθώς ένας 26χρονος νεαρός, ο Νίκος Μαγκουσάκης, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα την περασμένη Τρίτη.

Το ατύχημα συνέβη μπροστά από το κλειστό γήπεδο του Ελμεπα στο Ηράκλειο, όταν η μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο νεαρός εξετράπη της πορείας της. Υπό ακόμη αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μηχανή προσέκρουσε σε ένα δέντρο και σε άλλα οχήματα. Ο 26χρονος, ο οποίος φορούσε κράνος, βρέθηκε στο οδόστρωμα βαρύτατα τραυματισμένος.

Στην περιοχή έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον άτυχο Νίκο ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή πριν να μεταφερθεί στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Η είδηση του θανάτου του Νίκου Μαγκουσάκη έπεσε σαν κεραυνός στο χωριό, αφήνοντας όλους τους κατοίκους σε θλίψη και αναστάτωση. Ο νεαρός ήταν αγαπητός και εκτιμημένος από όλους, και η απώλειά του άφησε ένα μεγάλο κενό στην κοινότητα.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk