ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην ΕΡΤ: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών η Ζέφη Τσουκαλά

Η Ζέφη Τσουκαλά: Μια Σημαντική Επίπτωση στην ΕΡΤ

Η απώλεια της Ζέφης Τσουκαλά, στέλεχος της ΕΡΤ, έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη στο δημοσιογραφικό κόσμο. Η Ζέφη, η οποία υπηρετούσε ως προϊσταμένη του γραφείου του γενικού διευθυντή προγράμματος από το 2018, αναγνωρίστηκε για την αφοσίωσή της και την επαγγελματική της ήθη. Η ηλικία των 55 ετών απέδειξε ότι η ζωή της τερματίστηκε πολύ νωρίς, αφήνοντάς μας με ακριβώς την αίσθηση της απώλειας.

Η Κληρονομιά που αφήνει πίσω της

Η συνδρομή της στην ΕΡΤ υπήρξε καθοριστική για την αναπτυξιακή πορεία του μέσου. Όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί της θυμούνται την ευγένεια και την επαγγελματική της ικανότητα. Η Ζέφη Τσουκαλά δεν ήταν μόνο μια διοικητική μορφή, αλλά και ένα ανθρώπινο πρότυπο που ενέπνευσε πολλούς. Η απώλεια της προκαλεί κενό μη αναγκαίο στους συνεργάτες και φίλους της, που θα τη θυμούνται πάντα με αγάπη και σεβασμό.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «Η Ζέφη Τσουκαλά προσέφερε τις υπηρεσίες της στην Δημόσια Ραδιοτηλεόραση από το 1988 και εργάστηκε με συνέπεια και επαγγελματισμό σε πολλές και διαφορετικές υπηρεσίες. Στο Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας, στις Διευθύνσεις Προβολής Κοινοβουλευτικού Έργου, Νομικών Υπηρεσιών και Διεθνών Σχέσεων.

Από τον Σεπτέμβριο του 2018, η Ζέφη Τσουκαλά ανέλαβε τα καθήκοντα της προϊσταμένης του Γραφείου του γενικού διευθυντή Προγράμματος. Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους της».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk