LIFESTYLE

Θλίψη στα Social Media: Ο Γνωστός Tiktoker Manolo Έφυγε Ξαφνικά Από Τη Ζωή

Ξαφνική Απώλεια του Manolo

Σε ηλικία μόλις 26 ετών, ο Μανώλης Βαβουράκης, γνωστός στα social media ως Manolo, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε χιλιάδες θαυμαστές που τον ακολουθούσαν στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα.

Ανακοινώσεις από Αλέξανδρο Κοψιάλη και Super Kiki

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσω αναρτήσεων στο Instagram από τον Αλέξανδρο Κοψιάλη και τη Super Kiki. Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία του Manolo, σχολιάζοντας: “Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβαζα τέτοιο story γι’ αυτό το παιδί. Εύχομαι να έφυγες χαμογελαστός και ευτυχισμένος όπως σε θυμάμαι. Καλό ταξίδι Manolo.”

Η Super Kiki, από την πλευρά της, έγραψε: “Πέθανε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην Ελλάδα! Ο Manolo το μήνυμα που μας άφησε: κάντε αυτό που θέλετε ακόμα κι αν δεν σας αποδέχονται όλοι!”

Η Καριέρα και η Επιρροή του Manolo

Ο Manolo είχε γίνει viral με το τραγούδι “Αεράκι” της Ελένης Φουρέιρα, και από τότε συνέχισε να δημοσιεύει cover σε διάσημα τραγούδια στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media. Η καριέρα του και η επιρροή του στα social media ήταν σημαντική, με πολλούς νέους να τον ακολουθούν και να εμπνέονται από το πάθος του για τη μουσική.

Instagram will load in the frontend.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk