ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο τράπερ για τον ξυλοδαρμό του 23χρονου φοιτητή

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο γνωστός τράπερ για τον ξυλοδαρμό φοιτητή τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, ο 25χρονος τράπερ φέρεται να παραδέχθηκε πως τον χτύπησε, αλλά υποστήριξε πως δεν ήταν εκείνος που τον έριξε στο έδαφος, όπου και χτύπησε το κεφάλι του. Ο δικηγόρος του, άλλωστε, είχε ξεκαθαρίσει από χθες κιόλας πως ήταν το δεύτερο άτομο που ενεπλάκη στο επεισόδιο, αυτό που επέφερε τον σοβαρό τραυματισμό. Το δεύτερο αυτό πρόσωπο δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα και εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού, σε βάρος του 23χρονου φοιτητή, ο οποίος βρίσκεται για 11η μέρα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Ο συνήγορος της οικογένειας του 23χρονου φοιτητή Παύλος Καρκάλης σε δηλώσεις του έξω από το δικαστικό Μέγαρο, την ώρα της απολογίας του τραπερ, δήλωσε «ευχόμαστε όλοι να επανέλθει το παιδί γιατί η κατάστασή του ειναι ακόμη κρίσιμη», ενώ εκτιμά πως σύντομα θα συλληφθεί και ο δεύτερος δράστης.

«Η ποινική διαδικασία είναι σε εξέλιξη, έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στις αστυνομικές αρχές. Εμάς μας ενδιαφέρει να αποδοθεί δικαιοσύνη για αυτή την βαρύτατη πράξη. Είναι βέβαιο ότι τόσο ο κατηγορούμενος που απολογείται αυτή τη στιγμή όσο και ο έταιρος, ο οποίος πιθανολογώ ότι θα συλληφθεί τις επόμενες μέρες, διώκονται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η υγεία του Παναγιώτη».