ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θερμή Υποδοχή για τον Αταμάν στην Κύπρο: Χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς [ Video]

Η Υποδοχή του Παναθηναϊκού στην Κύπρο

Περισσότεροι από 500 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού επιφύλαξαν χθες θερμή υποδοχή στην αποστολή της ομάδας στην Κύπρο, ενόψει της συμμετοχής τους στο τουρνουά μπάσκετ «Νεόφυτος Χανδριώτης». Οι φιλοξενίες και η υποστήριξη του κόσμου αποδεικνύουν την αγάπη που προκύπτει για την ομάδα στις διεθνείς διοργανώσεις.

Ο Coach Αταμάν και οι Παραδοσιακοί Χοροί

Ο προπονητής της ομάδας, Εργκίν Αταμάν, είναι εκείνος που «έκλεψε» τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της υποδοχής. Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, οι Κύπριοι διοργανωτές παρέθεσαν δείπνο προς τις συμμετοχικές ομάδες, περιλαμβάνοντας τον Παναθηναϊκό, την Μπάγερν Μονάχου και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Αταμάν δεν δίστασε να συνδυάσει την αθλητική του προσωπικότητα με την κυπριακή παράδοση, χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς και απολαμβάνοντας τη στιγμή με τους ντόπιους.

Αγωνιστικές Υποχρεώσεις στην Κύπρο

Υπενθυμίζεται ότι οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Κώστας Αντετοκούνμπο δεν ταξίδεψαν με την υπόλοιπη αποστολή λόγω τραυματισμών και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Το πρόγραμμα των αγώνων στην Κύπρο περιλαμβάνει τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου την Κυριακή 15/9 και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ τη Δευτέρα 16/9, με ενθουσιασμό και προσδοκία από τους φιλάθλους της ομάδας.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk